2013. június 9., vasárnap

Figyelsz érzéseidre?

Észrevetted már, ha egy számodra érdekes / fontos hír hallatán meghozod azt az áldozatot, h megtartod magadnak az hír hallatán kiváltott érzelmi kontra gondolati reakciódat, félreteszed az egódat, alszol rá egyet, beleérzed / tudod az őszinte s tiszta alázatos igazságot...függetlenül személyes, kialakult véleményedtől, nézőpontodtól s elfogadod végre az érzést, átadod neki magad, még ha a neked tetsző, te bizton tudott igazadtól távol is áll...hanyagolod a harcot, létezel a pillanatban! Ekkor megtapasztalod alázatod gyümölcsét, s olyan érzés kerít hatalmába melyre születésedtől fogva vágysz, ácsingózol, tanulsz, keresel, kutatsz, harcolsz érte, folyton és habzsolva érezni akarsz, de mégsem látod, találod csak vágyakozol...más nyomába nem érő érzések megkreálásával vezeted félre magad.

Észrevetted már, h az érzés mindig a legtermészetesebb, s oda kéne már rá is figyelni?

Észrevetted, h az érzelmi kontra gondolati önmarcangolásod, az általuk kreált helytelen igazságod felesleges köröket futtat veled? Az egódért a büszkeséged sérthetetlenségéért zárod el magad a fénytől, pont attól, melyet annyira vágysz,  keresel, s hiszel, h az élet értelme, de mégsem éled, pedig benned lakozik, a szemed / lelked előtt van, az ereidben.

Áldozatod, melyet ha a szó értelmét, helyénvalóságát tekintve értelmeznél, észrevennéd tartalmazza a fényt. Bármi amit áldással kezdesz, a helyére kerül,  megtalálod az boldogságot, mely lépcsőfoka a mindenségnek, az ősi tudásnak, megingathatatlan, kezdettől fogva van s ott létezik az örökkévalóságban a mindenség végezetéig. Mindössze szabad akaratod által szabadon teszed próbára magad és csakis te saját magad, s közben az életre fogod, a sorsra, az előre megírtra, a szerencsére, a világra, az így kell történnie... észrevetted már, h mások házánál söprögetsz...miért is?

Észrevetted? Akkor a csend beszédesebb...